Vardagsproblem & Co.

Liten nulägesrapport.

Publicerad 2013-11-19 23:11:00 i Allmänt,

Ojojoj så fort tiden går.
Tänkt på det, att när en var liten och världsovan så gick tiden så in i h-vetet långsamt. En dag var ju för fasen som en månad. För att inte tala om ETT ÅR (?!).
 
Hur som helst. Har jobbat en del på senaste=hela helgen. Dag och kväll. KUL! Ja, kul med pengar menar jag, var faktiskt inte sarkastisk. 
Så mitt liv består för tillfället av:
Jobb
Tänka på jobbet
Planera när och om jag ska lägga in mer jobb
Tänka på jul (julmusik, julmat, julledighet, julklappar osv.)
Tänka lite mer på jobb
Fika Budapest-bakelser (LAKTOSDÖDEN!!!!!) på Lennarts med Jonas
Tänka på Lennarts Budapest-bakele
Försöka att inte sjunga julmusik, det stör nämligen Jonas en hel del.
Spela Yatzy. I mängder. Har gått så långt att jag börjat spela Yatzy med mig själv
 
FYI har jag och sambon slagit på stort och köpt Maxi-Yatzy. O herre, det var väl gääälet? Nej men det är ju alltid bra med lite variation i vardagen!
 
Har även varit på vårdcentralen och tagit lite blodprov. Känner mig lite som en heroinist med det där lilla plåstret i armvecket. Var förövrigt en sjukt trevlig kvinna som tog proverna på mig. Däremot en mindre trevlig kvinna som skulle försöka reda ut varför jag mår som jag mår= inte så bra. 
 
Hon totaldissade mitt val av p-piller, och tyckte jag bara skulle byta sort, vilket resulterade i att jag var tvungen att upplysa henne om att det kanske behövs ett nytt recept för det. Något hon inte riktigt tänkt på. Fan vad mycket rutin hon hade. 
MEN, som min egna läkare anser jag att det INTE har med de där förbenade p-pillren att göra, så fuck that. Håller mig till det gamla hederliga. 
 
Vad jag vill säga med detta är att jag inte är särskilt nöjd med Eksjös vård. Har varit hos en sjukgymnast och två av vårdcentralens sköterskor. Ingen av dem imponerade. Förrutom kvinnan som tog blodprov. Credd till henne. 
 
Så ja, det var en liten update på mig. Bara så ni vet att jag lever och mår.
HAJ!
 
Jag har ju i alla fall en rätt vettig frisyr!

Ett halvår som oss.

Publicerad 2013-11-14 12:23:00 i Allmänt,

Igår firade jag och Jonas vår halvårsdag. Kanske låter lite lite med ett halvår, men efter att vi bestämde oss för att flytta till Eksjö efter typ tre månader, har jag nog fått en förändrad bild av vad som är länge och vad som är kort i en relation. 
 
Vi firade detta med att laga en trerätters-middag hemma i vårt egna kök!
 
Grattis till oss själva!
 
Det hetaste samtalsämnet, förrutom att SD är en skam, är julen. FY vad vi längtar till julen nu. Mycket på grund av att julen är bäst, men också för att vi längtar hem så fruktansvärt mycket. Alltså hemlängtan som i att man längtar efter att träffa alla nära och kära, inte hemlängtan som nästan tar kål på en. Ni vet, när man gråter i fosterställning och bara vill hem för att allt annat suger.
Så, TAGGA JULEN vettja!

S'att....

Publicerad 2013-11-13 22:43:00 i Allmänt,

Har fått en ny vision/framtidsdröm/mål/karriärmål osv. Ja, som man kan få ibland som förrvirad tonåring i stora stygga världen.
Vilket som! 
PR-konsult, visst stämmer titeln rätt bra på mig? Elsa from the small town med big town-ambitions?
Det låter ju kul, har nog en del att komma med när det gäller marknadsföring och reklam. Minus att skapa reklamen. 
 
Hur som helst så kollade Jonas, min käre sambo, upp intagningsstatistiken för den mest lämpliga kursen med inriktning på PR och marknadsföring (lämplig= inte Berghs för Berghs kommer ruinera mig) och fick fram följande:
Snittbetygen bland de som tagit sig in på vanliga, hederliga gymnasiebetyg var *trumvirvel*: 21.4!! (!?!?!??!?!?!?!?WTFFFFF?!?!?!?)
 
Spontan reaktion:
"Ööööööhhh.. nej."
Ain't gonna happen sistahs.
Härmed ger jag upp efter cirka en vecka med nyvunnet framtidshopp. Jag i ett nötskal.
 
Kul medan det varade, eller?

Om

Min profilbild

Fröken Sundberg

MIna vanligaste vardagsproblem: Se till att lagret av rena strumpbyxor räcker veckan ut. Vid bruk av Spotify: slå på Private Session. Aldrig instagrama en egobild utan en fyndig text. Försöka ha god timing vid passerande av en bekant på allmän plats.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela