Vardagsproblem & Co.

Jag vill bara ha en katt. Är det så mycket begärt?!

Publicerad 2013-10-20 18:04:00 i Allmänt,

Söndagen kom med storslagna planer. Typ. 
Vi promenerade iväg för att kolla på Djurskyddets kissar som behövde nya hem, åh dog. Men som jag redan visste är både jag och Jonas allergiska mot katter. Trots detta lever jag fortfarande i hoppet om att vi en dag ska kunna köpa en liten katt. Så med en liten gråt i halsen lämnade vi alla söta katter (och kissen som ville döda oss med sina ögon). 
 
Har även, efter många om och men, fått börja spela Sims 3 (<3) igen. TACK JONAS!!
Så. Jävla. Roligt.
 
 
 
Hann fota lite under vår promenad till kisse-stället.
 

En dag i Vetlanda som blev en dag i Nässjö

Publicerad 2013-10-19 21:39:30 i Allmänt,

Idag hade jag och Jonas bestämt oss för att åka in till Vetlanda och leta efter material till våra halloween-kostymer. Men så blev det icket. Vi missade nämligen två bussar (vilket resulterade i att jag började gråta. Ni vet, när man ställt in sig på något och så blir det inte av. Vissa bara suckar, medan andra=jag börjar gråta). 
 
Vilket som. Jonas är ju en sådan pepp-hjälte så han lyckades övertala mig att åka till Nässjö istället. Bra idé! Vi fyndade en massa, eller det blev egentligen rätt dyrt men va fan, det är ju kul med maskerad! Så åt vi, för äta bör man annars dör man. Myste på helt enkelt.
 
Förövrigt fick jag en riktigt ögonöppnare (ja, jag vet en riktig direkt-översättning..) då Jonas visade mig att min kamera kanske inte är så "amatörig" som jag faktiskt trott. Så vi tog lite fina (och mindre fina) bilder under dagen.
 
Mannen på sista bilden satt och spelade Kizz, AC/DC med mera på högtalare. Det var härligt/störande.
 
Haj!
 
P.S
Längtar till jul <3.

Om

Min profilbild

Fröken Sundberg

MIna vanligaste vardagsproblem: Se till att lagret av rena strumpbyxor räcker veckan ut. Vid bruk av Spotify: slå på Private Session. Aldrig instagrama en egobild utan en fyndig text. Försöka ha god timing vid passerande av en bekant på allmän plats.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela